Съпругата на Джизъса се отдаде на горещи емоции в Доминикана

31.03.2023 09:53 | Видян 557 пъти

Съпругата на Джизъса се отдаде на горещи емоции в Доминикана

Напоследък, имайки предвид променливото настроение на пролетта, която очевидно изпитва сериозни температурни колебания, смущаващи допълнително и без това объркания от няколко години насам климат у нас, лятото изглежда по-далеч, отколкото всъщност е.

Ниските градуси, придружени от хладен вятър и валежи от дъжд, преминаващ на места в сняг през последните дни, допълнително подхранват илюзията, че до пристигането на жаркия сезон по нашите географски ширини остават не някакви си два кратки месеца, както притичващият се на помощ календар на стената услужливо показва, а поне няколко дълги години. Ето защо, подразнени от постоянните предупреждения на метеоролозите, повтарящи настоятелно, че скоро няма възгледи за подобрение на времето, което явно планира да се придържа към неприятните си условия, мнозина решиха да избягат от тази мрачна прогноза, отправяйки се към слънчеви места.

Точно както съвсем наскоро стори съпругата на Благой Георгиев, която напусна пределите на страната ни, отправяйки се на екзотична почивка. Докато половинката ѝ калява тялото и духа си, преминавайки през тежки изпитания в седмия сезон на приключенското риалити "Survivor", Полина глези своите, отдавайки се на пълен отдих в петзвезден комплекс.

Любопитна подробност е, че хотелът, който предлага всевъзможни удобства, превръщайки престоя на своите гости в незабравимо преживяване, се намира не къде да е, а точно в Доминиканската република, където е и снимачната площадка на предаването, в което участва партньорът на брюнетката. Макар тя да не отбеляза своето точно местоположение на снимките от настоящата ѝ ваканция, които публикува в социалната мрежа, някои от последователите ѝ веднага разпознаха мястото, на което са направени, уточнявайки, че тя е отседнала в "Serenade Punta Cana Beach & Spa Resort".

Снимка: Официален профил в Instagram

Заключението им веднага предизвика съмнение, че жената на бившия футболист съвсем умишлено е отишла там, за да се види с него, което би означавало, че той е нарушил регламента на формата, според който членовете на двата отбора в него трябва да бъдат напълно изолирани, без право да се виждат със своите близки.

След като координатите ѝ бяха разкрити, Полина опроверга подозренията, като прибягна до опцията "Ask me a question" в платформата, където отговори на отправените ѝ по темата въпроси. По този начин тя категорично отрече с мъжа ѝ да са се виждали, което по нейни думи така или иначе е невъзможно и няма как да се случи. Въпреки това младата дама така и не обясни защо от всички екзотични кътчета на планетата, които е можела да избере, когато е търсила дестинация за отмора, се е спряла точно на това, разположено в изключителна близост до нейния любим.

Снимка: Официален профил в Instagram

И все пак постовете в личния ѝ Instagram профил по нищо не издават тя да прави опити да се срещне с него, не че ако действително има такива намерения би ги разкрила толкова безразсъдно и лекомислено във виртуалното пространство, предвид факта, че единствено би навредила на някогашния спортист, с когото са семейство. Ето защо тя споделя единствено жарки кадри, показващи избрани мигове от пребиваването ѝ в страната, заемаща две трети от остров Испаньола. Техен основен акцент са горещите преживявания, от които се разхлажда в тюркоазените води на Атлантическия океан, изискващи плажно облекло, с каквото тя често се снима, дори от банята на хотелската стая, която е наела, показвайки за радост на господата тялото си.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !