Обвиниха бившия мъж на Емили Ратайковски в сексуално посегателство

31.03.2023 09:50 | Видян 328 пъти

Обвиниха бившия мъж на Емили Ратайковски в сексуално посегателство

Според доклад, публикуван в сряда от "Variety" филмовият продуцент и бивш съпруг на Емили Ратайковски Себастиан Беър-МакКлард, е обвинен в сексуално насилие над две жени.

В докладът са описани двете обвинения и неприемливото поведение на филмовия продуцент, който работеше по филмите на братя Сафди "Добро време" (2017) и "Неподправени скъпоценности" (2019), както и за слашър комедията "Тела" (2022).

Себастиан Беър-МакКлард, Робърт Патинсън, сценаристът и сърежисьор Джошуа Сафди и Бен Сафди на представянето на "Добро време", (Снимка: Getty images)

Снимка: Getty Images

Variety съобщи, че продуцентът е наел тогава 17-годишнo момиче чрез Instagram, за да участва в сцена от филма "Добро време", която е изисквала тя да бъде гола.

Медията не посочи източника на тази информация, макар да отбеляза, че се е сдобила с изявление, което вече 24-годишната е дала. Изданието също така заяви, че е разговаряло с "повече от дузина източници, запознати с поведението на Беър-МакКлард".

Според Variety жената е била помолена да изпълни гола сцена с актьор, който наскоро е бил освободен от затвора, пред "мъже от актьорския състав и членовете на екипа", включително режисьорите Джош Сафди и Бени Сафди.

В показанията си тя съобщава, че "се е чувствала ужасена", макар че след заснемането на сцената "Добро време", която не се появява в окончателното издание на филма, все пак има романтична връзка с продуцента в продължение на повече от две години, посочва изданието. Жената е споделила още, че Беър-МакКлард не е обсъдил с нея заплащането за снимачния ден, а просто й е купил цигари след края на снимките. И въпреки че името ѝ фигурира в надписите на филма, тя не получава достатъчно възнаграждение за участието си.

Относно втория случай Variety съобщава, че потърпевшата се е запознала с Беър-МакКлард по време на продукцията на "Неподправени скъпоценности" и в изявление, направено също във връзка със съдебното производство, казва, че той я е "ухажвал" чрез Instagram и е давал обещания относно кариерата ѝ, използвайки позицията си във филмовата индустрия. "Себастиан и аз започнахме да се целуваме", казва жената, която по това време е на 18 години. От показанията й, става ясно, че инцидентът е станал в апартамент, който продуцентът споделял с Емили Ратайковски. "Нещата ескалираха и след това Себастиан ме изнасили". Същата жена казва, че той я е обиждал и следял местоположението ѝ чрез приложение на телефона, пише Variety.

Снимка: Getty Images

Поради непристойното си поведение Себастиан е бил уволнен, заяви говорител на братята Сафди пред медията в сряда.

"Предприети са незабавни действия и Себастиан е уволнен."

Припомняме, че през 2022 г. Ратайковски подаде молба за развод с МакКлард след четиригодишен брак.

A след случая с обвинението за сексуално посегателство над непълнолетни и двамата са отказали коментар пред списание People.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !