93 248 лв. даде министър „Наско” на Ас.Василев на травестити от фонд Култура при вицепремиер Нинова

28.03.2023 15:40 | Видян 1597 пъти

93 248 лв. даде министър „Наско” на Ас.Василев на травестити от фонд Култура при вицепремиер Нинова

Борбата с джендърството се доказва отлично от факта, че кабинетът Петков – Нинова с вицепремиер Корнелия Нинова е отпуснал от Фонд Култура 93 248 лв. на травеститското шоу в заведението Степс. Което апропо на две крачки от централата на Позитано 20. На снимката виждате усвоител на парите от финансирания от данъкоплатците Фон Култура с артистичен псевдоним Пина ЛаПутана – в превод на български прякорът означава, извинявайте, Курвата.


 

По-специални заслуги за този ноторен/позорен факт има тогавашният министър на културата, който наричаше себе си „Просто Наско”. Същият беше изчезнал от окото на обществото до преди дни, когато първо се пусна с Ицо Хазарта от кампанията на ПП-ДБ в Хасково, а после шерна фото на двамата от Лондон този уикенд с нежен коментар, че „си били омръзнали”.


 

На снимката Христо Депутата, както сам се кръсти, е на преден план, а докато Наско му е застанал отзад, в него е вперен погледа на Асен Василев, вицепремиер в същото правителство и сегашен кандидат за народен представител като всички герои в кадъра, на когото Атанас Атанасов дължеше незаслужения си министерски пост.


 


 

Взор, в който се чете премного строгост, а може би и доза ревност. На по-заден план е друг герой от кабинета Петков – Нинова, също несвършил нищо полезно като министър (на електронното управление ) Божидар Божанов.


 

Същият директно лобираше СРЕЩУ най-развитата система за тол, каквато е българската – моделът й тепърва започва да се прилага от други държави в ЕС, лобирайки ОТКРИТО в ущърб на потребителите и в полза на мобилните оператори като Виваком, свързван с Пеевски и руската путинова ВТБ, основен акционер във фалиралата КТБ, освен в телекома.


 

Илиян Костадинов


 


 

 


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !