Принц Хари се завърна във Великобритания, след като изненадващо се яви в съда

27.03.2023 14:49 | Видян 661 пъти

Принц Хари се завърна във Великобритания, след като изненадващо се яви в съда

Принц Хари направи изненадващо пътуване до Лондон и пристигна във Върховния съд, за да присъства на изслушване по последния си съдебен иск.

Херцогът на Съсекс е сред редица високопоставени лица, които са завели дело срещу издателя на Daily Mail Associated Newspapers заради предполагаемо незаконно събиране на информация в неговите издания.

При пристигането си в Кралския съд тази сутрин, заобиколен от охрана, усмихнатият Хари поздрави чакащите фотографи и репортери с "добро утро" и едва не се сблъска с един фотограф, преди да влезе в сградата.

Смята се, че Хари за първи път се връща в Обединеното кралство след погребението на покойната кралица през септември.


 

Изненадващото му завръщане идва близо три месеца, след като разкри проблемните си отношения с баща си крал Чарлз и брат си принц Уилям в противоречивата си автобиография Spare.

То идва и на фона на въпросите дали той и съпругата му Меган Маркъл ще бъдат в Обединеното кралство само след шест седмици, за да присъстват на коронацията на баща му в Уестминстърското абатство.


 

Беше потвърдено, че Съсекс са се свързали с Бъкингамския дворец относно участието си в историческото събитие, но не са потвърдили дали ще присъстват или не. Денят съвпада и с четвъртия рожден ден на сина им Арчи.

Днес във Върховния съд издателят на Daily Mail предявява иск за прекратяване на исковете, предявени от хора, сред които Хари, сър Елтън Джон и баронеса Дорин Лоурънс, във връзка с предполагаема незаконна дейност в неговите издания.


 

Групата високопоставени лица, сред които и съпругът на сър Елтън Дейвид Фърниш и актрисите Лиз Хърли и Сейди Фрост, обяви през октомври, че предявява искове за злоупотреба с лична информация срещу Associated Newspapers Limited (ANL).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !