Глория: Коя Емилия – фолк певицата или счетоводителката?

11.07.2009 09:00 | Видян 33437 пъти | Гласували 6

Глория: Коя Емилия – фолк певицата или счетоводителката?

Примата на родната попфолк сцена блесна с изказване, което чупи всякакви рекорди по демонстрация на надменно поведение. Потърпевша от достойно класиралата се за  настоящия ни лаф на седмицата се оказала колежката й от Пайнер – Емилия.

Русата изгора на Коко Динев потърсила колежката си Гло по телефона. Любезно се представила като й казала, че се обажда Емилия. Фолк кралицата от село Две могили решила да унижи колежката си и с безразличие и хладнина в гласа изстреляла питанката: Коя Емилия – фолк певицата или счетоводителката ми? С първоначално недоумение блондинката от Гълъбово замлъкнала, но набързо се окопитила след пренебрежителния въпрос и уточнила до детайл самоличността си. Самата Емилия призна пред СЛАВА, че възпитанието й никога не й е позволявало умишлено да влиза в конфликти.

А иначе легендите за вирнатия нос на Глория се носят отдавна. Много хора даже са били свидетели на това и са си променяли мнението за чалга примата. Импровизирани анкети из форумите в интернет по повод на това коя е най-надменната чалга певица, посочват именно ветеранката на Пайнер за първенец по надути маниери. Очевидци разказват, че не веднъж или два пъти на изпълнителката й се е случвало да не “разпознае” колежките си. Из гримьорните на съвместни концертни и участия Глория редовно се обръщала към лакеите си с въпроса: “Тази коя беше?” Не, че човек не може да обърка Гергана с Десислава примерно, но когато подобни грешки станат константа, имиджът на надувка не закъснява.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Йоана от Фермата загуби дете при...

Йоана Георгиева, позната на редовия зрител като една от...

Рейчъл Блум стана майка

Актрисата Рейчъл Блум гушна първата си рожба. Самата тя...

Няма коментари към тази новина !