Хип-хоп и реге фест на открито

09.07.2009 14:40 | Видян 3056 пъти

Хип-хоп и реге фест на открито

Миналата година на територията на община Лясковец (област В.Търново) бе сложено началото на единствения в България хип-хоп и реге фестивал на открито, в продължение на 2 денонощия.

Второ издание, което ще се проведе на 17,18 и 19 юли тази година на същото място в гората до Лясковския манастир, ще предостави сцена за изява на прогресивни млади артисти, някои от които за първи път ще се представят пред българската публика.

Други пък са по утвърдени- FARS, Wosh Mc, Logo5, Sistah и още много други.

Това културно мероприятие веднъж годишно е възможност за много млади изпълнители да представят на почитателите на хип-хопа и реге културата смислена, качествена музика, останала встрани от вниманието на основните медии.

Мястото на фестивала се намира в покрайнините на Велико Търново на 50 метра от Петропавловския, или известен още като Лясковски, манастир.

Сцената на фестивала се намира на поляна в гората. Мястото за къмпингуване е отделено между дърветата сред дебела сянка. Тази чудесна природа и отношението ни към екологията дадоха името на фестивала – "Nature-all hip hop open air".

За удобното пребиваване на публиката на територията на фестивала на разположение ще има място за къмпингуване, химически тоалетни, павилиони за клюпачка и пиене, течаща вода и места за паркиране.

Този път за двете вечери има различни цени – 15 лева е входа за целия фестивал, а само за събота цената е 10.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !