Вижте BMW X5 за 2024 г.

06.02.2023 16:29 | Видян 578 пъти

Вижте BMW X5 за 2024 г.

До разкриването на фейслифта на BMW X5 през 2024 г. остава по-малко от седмица, но ако искате да го видите по-рано, можете да разгледате тази изтекла снимка от френскоговорящ онлайн конфигуратор на BMW. На снимката се вижда реклама от официален сайт на BMW. Всички текстове обаче са на френски език, така че вероятно BMW Франция или Белгия случайно са публикували X5 Facelift по-рано.

На снимките ясно се вижда предната част на BMW X5 и макар че е малко размазана, можете да видите всеки нов детайл. Той получава изцяло нови фарове, които са много по-тънки и елегантни от преди. Притежава и новите ъглови светлинни елементи на BMW в корпусите на фаровете. Те приличат много повече на тези, които виждаме в BMW M4, отколкото на по-едрите в модела X5 преди LCI.

Въпреки че бъбрековидните решетки в по-голямата си част са същите като преди, новият X5 Facelift 2024 получава осветени решетки, които стават все по-често срещани при съвременните Bimmers. Това е опция, която се харесва на много клиенти, така че не е изненада, че BMW разширява приложенията ѝ.

Предните въздухозаборници също са различни. Те са по-опростени и правоъгълни, с хоризонтални и вертикални всмукателни отвори, съответно в долната част и под фаровете. Изглежда, че X5 LCI има и леко обновен вентилационен отвор на предния калник.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Няма коментари към тази новина !