Изпълнителите на „Диапазон Рекърдс” на Пирин Фолк Сандански 2009

30.06.2009 18:00 | Видян 7501 пъти

Изпълнителите на „Диапазон Рекърдс” на Пирин Фолк Сандански 2009

Тази година в XVII-то издание на Международния фестивал Пирин Фолк Сандански, който тази година се организира от Община Сандански, ще вземат участие четирима изпълнители на музикалната компания „Диапазон Рекърдс”.

Младият талант Dillan, който за първи път ще стъпи на сцената на престижния форум, ще се представи в конкурсната вечер за нова авторска македонска песен с „Цвете мое”. Песента е по музика и аранжимент на Велик Дайреджиев и текст на Дали Иванова. Изпълнителят ще открие фестивала, тъй като жребият определи той да се представи пръв на сцената на Пирин Фолк.

Красивата изпълнителка Славена, която миналата година дебютира на сцената на фестивала, ще се представи и в двете конкурсни вечери. Авторската песен, която тя ще изпълни е „Роден дом” - по музика и аранжимент на Велик Дайреджиев и текст на Дали Иванова. В конкурса за изпълнителско майсторство Славена ще се представи с песента „Лятна буря”.

Румяна Михалева, която има опит като изпълнител на сцената на Пирин Фолк, тази година ще се представи също в двете конкурсни вечери. Певицата е автор на музиката и текста към песента „Син и дъщеря”, с която ще се състезава в конкурса за нова авторска македонска песен. „Син и дъщеря” е по аранжимент на Райко Георгиев. На втората конкурсна вечер Румяна Михалева ще демонстрира изпълнителско майсторство с песента „Отвори се, земьо”.

Специално участие в тазгодишното издание на фестивала Пирин Фолк Сандански ще има фолклорната изпълнителка Лили Цветкова, която ще се представи с рецитала „Безсъници”.

Всички изпълнители на „Диапазон Рекърдс” вече са в трескава подготовка за фестивала и обещават да дадат всичко от себе си на сцената на престижния международен форум.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !