MTV отново си хареса Невена

26.06.2009 13:20 | Видян 4936 пъти

MTV отново си хареса Невена

Хит сингълът ZOOM [Bad Boys vs Super Girls] на Невена с участието на Мариус Мога от Morandi и най-голямата гръцка рап звезда NiVo (от Going Through) ще се излъчи утре по MTV.

Звездната балканска тройка влиза в предаването World Chart Express на музикалния гигант. Първото излъчване е утре, събота, 27 юни, 10.00 часа българско време, повторение на програмата следва в неделя 20.00 бг време и вторник 18.00 часа бг време.

След като видяха клипа, дело на Стоян Радев, екипът на World Chart Express изпрати обратно писмо, в което поздравява всички замесени в "най-якото видео от България, което сме получавали за последните години"!

ZOOM [Bad Boys vs Super Girls] вече е в ротация не само в България, но и в Гърция и Румъния и стремително набира скорост в местните класации.

Денс колаборацията е по музика и текст на самия Мариус Мога, а NiVo се включва в реденето на рап римите. Работата по проекта се извърши едновременно в трите държави – България, Румъния и Гърция.

В началото на април Невена записа вокалите в студиото на Мариус в Букурещ, а малко след това NiVo записа рап партията си в Атина. Инструменталът е дело на самия Мариус и неговия екип, а парчето е смесено и мастерирано в Лос Анжелис.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !