Невена Цонева представя новата си песен в Мusic Idol

27.04.2009 15:00 | Видян 7259 пъти

Невена Цонева представя новата си песен в Мusic Idol

Фънки и Звезди от Ахат ще открият шоуто в Music Idol утре вечер с общо изпълнение. Талантите пък заложиха на хитове, като "Blaze of Glory", "Smels Like a Teen Spirit". "Fool for your loving", "Forever" и др. Специални гости на концерта ще бъдат Невена Цонева, която заедно с Мариус Мога от "Моранди" и Ниво, ще представи новото си парче. Веднага след участието си първият музикален идол на България ще се отправи към столичен клуб за промоцията на песента.

Ели Раданова ще се раздели с останалите финалисти и ще се завърне в Силистра, където ще бъде посрещната от кмета на града и свои фенове. Срещата между тях ще бъде показана в изданията на Music Idol през седмицата.

Междувременно напрежението между феновете и противниците на Виктория в сайта на Music Idol се изостря с всеки изминал ден. След критиките на Мария и нападките на Станимир Гъмов срещу Вики и Симона тази седмица, част от зрителите решиха, че двете нямат място в шоуто. Други са на мнение, че те се представят на изключително високо ниво. Каква ще бъде реакцията на Виктория и Симона и как ще се справят те в един от най-тежките кръгове, ще стане ясно утре вечер в 20 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !