Слави вкиснал дините на Андреа

24.06.2009 10:15 | Видян 28542 пъти | Гласували 4

Слави вкиснал дините на Андреа

Вечерта на актьорите в "Шоуто на Слави" миналия понеделник блесна с ново попълнение в арсенала от образи на Мариан Бачев - фолк певицата Андреа Опулева.

Обвит в кичозен минижуп с цепка до сливиците и емблематичния за пайнерката в момента "динен" сутиен, стройният миньон й посвети близо 10 минути в ефира на bTV, писа Монитор.

Сред репликите, с които бе представена напористата звезда на "Пайнер", бяха "цяло лято ме чукат и веднага отминават" и "приличала съм на порнозвезда и не мога да пея. Тези хора или не са гледали порно, или са прави". Пиперливият хумор на сценаристите на Дългия провокира идеята за съдебен спор за уронване на престижа на блондинката, тиражиран в булевардната преса.

"Няма такова нещо. Докато течеше скечът, даже ми звънна: "Пусни си Слави, за да се посмееш малко", опроверга инсинуациите за накърнено его и евентуален иск пиарът й Нина Николова.

"Даже беше много щастлива от факта, че са й отделили толкова време. Значи наистина е успяла да ги провокира."

Факт - предшественичката й в прословутата реклама на мастика Галена също получи своите минутки слава като Прехвалена в шоуто. Актьорът зад образа й бе отново симпатичният Бачев.

В интервюта определяше шегите му като "прекалени", но остойностено по рекламна тарифа нямаше да си позволи такъв пиар и с цял отбор вафлени босове зад гърба си.

Самата Андреа не прозвуча толкова ентусиазирана от пародията: "О, не ми се коментират такива неща. Ако е за нещо по-сериозно, можем да си говорим", посече първоначално темата за Опулева тя.

"Очаквах да е по-комично, скечът ми се видя скучноватичък.", допълни впоследствие.

Сутиенът й с динен десен все още отлежава в гардероба й, но не изключва опцията да го подари на някого, както Галена направи с Росен Петров миналото лято. В момента се стяга за турнето "Планета Дерби", в което ще участва за втора поредна година, но което със сигурност няма да открива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Няма коментари към тази новина !