Брус Уилис не помнел репликите си за един от последните филми

07.04.2022 10:56 | Видян 1184 пъти

Брус Уилис не помнел репликите си за един от последните филми

Броени дни преди Брус Уилис да се появи на снимачната площадка на един от последните си екшъни, режисьорът на проекта отправя спешна молба: Направете ролята на филмовата звезда по-малка.



"Изглежда, че трябва да намалим броя на страниците на Брус с около 5 страници", пише Майк Бърнс, режисьорът на "Извън смъртта", в имейл от юни 2020 г. до сценариста на филма. "Също така трябва да съкратим малко диалога му, за да няма монолози и т. н. "



Бърнс не изтъкна една от причините, поради които репликите на Уилис трябваше да бъдат "кратки и сладки" Но в сряда обществеността научи това, за което той и много други режисьори се тревожат от години: семейството на 67-годишния режисьор съобщи, че той ще се оттегли от актьорската си кариера, защото има афазия. Когнитивното разстройство засяга способността на човека да общува и често се развива при хора, претърпели инсулт.

 

Според тези, които са работили с по-възрастния Уилис по последните му филми, през последните години актьорът е показал признаци на спад. В интервюта за "Таймс" този месец няколко души, които са били на снимачната площадка заедно с актьора, изразяват загриженост за доброто състояние на Уилис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !