Попиляха Катето Евро

25.01.2022 14:19 | Видян 2954 пъти

Попиляха Катето Евро

Катето Евро най-накрая качи обща снимка на сина си Сашо и новата му приятелка Ивелина Чоева, чиято връзка очевидно се развива доста бързо в последно време.

Актрисата, която припозна бившата жена в живота на Сашо Кадиев - Таня, за своя дъщеря, явно сега дава шанс и на новата му изгора да я спечели по същия начин. Ако вече не го е сторила, разбира се. За изненада на Катето Евро обаче, сред положителните коментари от последователите, се срещат и доста остри.

"Да живее красотата!…..и любовта!", е написала актрисата под романтичната снимка на Сашо и Ивелина. Това, което получава в отговор обаче, е на моменти истински словесен бръснач!

"А твоето Кате така остава без баща...искаш твоята ли съдба да изживее...иле ще затварят границите,или ще е някоя Ивелина,жалко за Кати и Танчето", гласи един от хапливите коментари под поста. В други пък се изтъква факта, че красотата е до време и не това е най-важното. А някои стигат дори и по-далеч - припомняйки, че именно тази красива любов е причина детето на Кадиев да расте с разведени родители.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !