Кеца си призна за тежки болести

12.01.2022 11:24 | Видян 1834 пъти

Кеца си призна за тежки болести

Васил Найденов не спести какво е здравословното му състояние, особено в пандемичната обстановка, в която се намираме в последните две години насам.

Признанията легендата на родната популярна музика направи в ефира на Нова телевизия, където сподели и за отдавнашните си неволи с "Топлофикация".

undefined

"Платих си на "Топлофикация", които ме изненадаха с интересна и бих казал голяма сума. Обясниха ми, че и да не са прави, ще трябва да платя и го направих. Дадох им парите. При мен не е толкова страшно, защото работя и мога да си плащам в такива случаи, но какво да правят хората, които разчитат само на пенсията си? Ако пък нямат деца и няма кой да помага, положението е безизходно", заяви Найденов пред Лора Крумова.

Засега изпълнителят на "Телефонна любов" се е отказал от съдебен иск срещу "Топлофикация", защото изчаква изравнителните сметки. Но вероятно и това се е отразило на здравословното му състояние, което в последните години не е съвсем изрядно.

"От 20-годишен съм с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето - извън ритъм съм отдавна, но още съм жив и ме държи емоцията, публиката също ми е голям поддръжник", сподели Васко Кеца. И добавя:

"Не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото правителство, ми харесва това, че са млади хора, няма да им бъде никак лесно, но дано нещата в България да стават от добри по-добри".

"Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, но все отказвам. Не мога да се ангажирам, тъй като много работя и нямам време. Предаванията продължават по 2-3 месеца и ако приема да съм жури, как ще комбинирам основните си ангажименти с участието в тези формати? Направо е невъзможно, а аз съм отговорен човек.

Дори да бях по-млад, пак не бих се съгласил. Не мога да си представя, че ще пея до посред нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност".

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !