Кеца си призна за тежки болести

12.01.2022 11:24 | Видян 1043 пъти

Кеца си призна за тежки болести

Васил Найденов не спести какво е здравословното му състояние, особено в пандемичната обстановка, в която се намираме в последните две години насам.

Признанията легендата на родната популярна музика направи в ефира на Нова телевизия, където сподели и за отдавнашните си неволи с "Топлофикация".

undefined

"Платих си на "Топлофикация", които ме изненадаха с интересна и бих казал голяма сума. Обясниха ми, че и да не са прави, ще трябва да платя и го направих. Дадох им парите. При мен не е толкова страшно, защото работя и мога да си плащам в такива случаи, но какво да правят хората, които разчитат само на пенсията си? Ако пък нямат деца и няма кой да помага, положението е безизходно", заяви Найденов пред Лора Крумова.

Засега изпълнителят на "Телефонна любов" се е отказал от съдебен иск срещу "Топлофикация", защото изчаква изравнителните сметки. Но вероятно и това се е отразило на здравословното му състояние, което в последните години не е съвсем изрядно.

"От 20-годишен съм с хроничен колит и гастрит. Аерофагия имам също последна степен. Имам и проблеми със сърцето - извън ритъм съм отдавна, но още съм жив и ме държи емоцията, публиката също ми е голям поддръжник", сподели Васко Кеца. И добавя:

"Не съм спирал да работя. Това ме и зарежда, и ми дава някаква сигурност. Колкото до новото правителство, ми харесва това, че са млади хора, няма да им бъде никак лесно, но дано нещата в България да стават от добри по-добри".

"Не бих станал жури в риалити формати, няколко пъти са ме канили, но все отказвам. Не мога да се ангажирам, тъй като много работя и нямам време. Предаванията продължават по 2-3 месеца и ако приема да съм жури, как ще комбинирам основните си ангажименти с участието в тези формати? Направо е невъзможно, а аз съм отговорен човек.

Дори да бях по-млад, пак не бих се съгласил. Не мога да си представя, че ще пея до посред нощ, а на другия ден ще отида недоспал в студио, това е отговорност".

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Диляна Попова заголи гръд

Красивата Диляна Попова отново реши да се завърне към...

Блага от "Ергенът" пак свали гащите

Оборотната плейбойка Благовеста Бонбонова може да е...

Няма коментари към тази новина !

*}