Колко гр/ден шоколад са полезни, защо да се държи извън хладилника и лошо ли е белеенето му?
09.11.2021 10:34 | Видян 1392 пъти

Първо златно правило на идеалния шоколад: дръжте го извън хладилника, при 18 – 21 градуса или идеалната температура, която да поддържаме в дома и офиса си според мерките на Световната здравна организация. Значи, човекът и шоколадът действително се оказват перфектната комбинация, щом условията, за да се чувстват възможно най-добре са едни и същи.
В противен случай ще станете свидетели на побеляването му, особено, ако го подлагате на резки температурни амплитуди. От какво се появява въпросният ефект? В заводите какаото попада в меланжор, където гъстата какаова маса от прах и масло се смесва със захар и малкото други неща, които съдържа впоследствие продукта, който си купуваме като мляко на прах.


НАЙ-НОВИ
Белучи в мъжки костюм на награди
Моника Белучи пристигна в мъжки костюм на наградите...
Вера Уанг, 76 г., с дълбоко деколте...
Американската дизайнерка Вера Уанг разкрива драматичната...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !