Ето цялата истина за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

25.10.2021 14:22 | Видян 1167 пъти

Ето цялата истина за Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

Ковид-19 се оказа съдбоносен за Сашо Кадиев, но не в отрицателен план, както при повечето хора, а в позитивен. Пандемията станала причина актьорът да заживее в манекенката Ивелина Чоева, която той нарича „любовта на живота ми”. Тя дошла в България точно преди първия локдаун, уж за да се види за кратко с актьора. Но така и не успяла да си тръгне.
„Ако не беше Ковид-19, може би нямаше да бъда с Ивелина днес”, разказа преди дни в ефира на Би Ти Ви синът на Катето Евро.

Водещият на предаването „Преди обед” сподели, че фаталният петък, 13-и, в който в страната ни бе обявено извънредно положение заради пандемията, за него се е оказал изключително щастлив. Същия ден – 13 март 2020 г., в България пристигнала Ивелина Чоева, чийто постоянен адрес по онова време бил в Лондон. Тя трябвало да прекара в страната ни само два дни – колкото да се види с Кадиев. Но малко след като пристига, правителството обявява извънредно положение, затваря границите, пътуванията по света спират и Чоева няма избор – не може да се върне в Англия. Нямала друг изход освен да заживее със Сашо Кадиев.

„Дойде за два дни и повече не си тръгна”, разказа актьорът. Така било сложено началото на тяхната връзка. „Ивелина Чоева е любовта на живота ми!”, призна откровено Сашо, разказвайки своята романтична история.

Актьорът и манекенката се запознават няколко месеца преди съдбоносния 13 март. Както е известно, Ивелина гостува в студиото на „Преди обед” през ноември – 4 месеца преди фаталния петък, в който почти по неволя заживява с Александър.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво са търсили българите в Google...

През 2021-ва се проведе отложеното от миналата година...

Няма коментари към тази новина !

*}