Силвия Драгиева от "Татковци" се страхува от отвличане

14.10.2021 15:12 | Видян 465 пъти

Силвия Драгиева от

Актрисата Силвия Драгиева се страхува от отвличане и поради тази причина не напуска границите на България. Звездата, която знаем като Дана от хитовия сериал "Татковци", призна за проблемите си пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова. 

Тв водещите до последно си мислеха, че разказът за отвличане на Силвия е част от сценарий на някой филм , в който й предстои да участва. Останаха шокирани от сериозността на думите на червенокосата актриса, която го играе властна майка и съпруга в новия комедиен сериал. 

"Имам чувство за завишена себестойност. Смятам себе си за прекалено ценен и оригинален вид, съответно се притеснявам от посегателство върху личността. В България всичко ми е познато, обичам да контактувам с хората, имам много приятели от различни сфери и ако изпадна в подобна ситуация има на кого да разчитам. Когато отида някъде, където не познавам никого, кой ще гарантира моя суверенитет?!", с тези думи Силвия обясни защо не е пътувала досега извън родината. 

Не крие, че е имала изкушаващи предложения да пътува в чужбина, но ги е отхвърляла. С нейни колеги имат замислено пътуване до Трансилвания, но актрисата все още не е убедена, че ще се осъществи и че ще се навие на тази крачка. 

"Мечтата ми е вдъхновена от един велик писател - Габриел Гарсия Маркез, който описва странните проявления на природата и взаимодействието с човека с магически реализъм. И той ме накара да се влюбя в Колумбия. Там бих отишла със съответните гаранции, че ще мога свободно да си ходя, където си поискам. Това, според моя съпруг, е невъзможно и сме в едни преговори с него дали ще мога да си изкарам така, както ми се иска", поясни Силвия Драгиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мария го закъса за пари

По всичко личи, че фолк певицата Мария е ударила...

Осиновени сме, но не и на различна...

"Аз и сестрите ми сме осиновени“, това...

Няма коментари към тази новина !

*}