Бившата на Орхан Мурад пак скочи на новата му

25.10.2021 11:40 | Видян 520 пъти

Бившата на Орхан Мурад пак скочи на новата му

Ситуацията в семейството на Орхан Мурад е много заплетена и интересна. Той се раздели с жена си Шенай, но явно процедурата не е била мирна и кротка. Майката на Сузанита се нахвърли за пореден път на новата жена на легендарния певец. 

Има хиляди версии за раздялата между Шени и Орхан, но и двамата са продължили живота си други. Наскоро изпълнителят на "Хиляди слънца" официално обви, че има нова жена до себе си. Това не се отрази добре на бившата, която се нахвърли върху нея с остри думи. 

undefined

"Която и да се намира в моя дом, поредна на бившия, моля само да няма смелостта да ми пипа вещите, докато не съм в къщи", пише Шени в личния си профил във Фейсбук. 

Преди това пък използва доста остри думи срещу новата изгора на Орхан, наричайки я к*рва. Щерката на певеца - Сузанита, също критикува остро баща си за раздялата с майка й и това, че е прибрал нова жена в дома си. А слуховете гласят, че на Орхан просто му е писнало от номерата на Шенай и Сузанита, които го посрамиха пред цяла България и най-накрая е взел решението да продължи живота си напред и да ги остави да се излагат на воля.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Какво са търсили българите в Google...

През 2021-ва се проведе отложеното от миналата година...

Няма коментари към тази новина !

*}