Бившата на Орхан Мурад направи на нищо новата му

04.10.2021 14:41 | Видян 1784 пъти

Бившата на Орхан Мурад направи на нищо новата му

Скандалните прояви от семейството на Орхан Мурад май тепърва ще набират скорост, ако съдим по онова, което им се случва и споделят в социалните мрежи.

Както е известно, наскоро певецът се разведе с жена си Шенай, а малко след това официално обяви, че има нова жена в живота му, а снимките с нея обиколиха публичното пространство за нула време. Реакцията на бившата на Мурад не закъсня, а думите й са повече от брутални!

"Любовта е за двама, но винаги се намира някоя ку*ва, която не може да брои", написа блондинката във фейсбук профила си и очевидно показа, че е вбесена от развоя на събитията.

undefined

undefined

"Обичай, мрази, падай и ставай! Но заради боклука боклук не ставай!", "Вярваш на някого, докато не те предаде. Приятел си с някого докато не те предаде. Защитаваш някого, докато не те предаде. Готов си да направиш всичко за някого, докато не те предаде. Обичаш някого, докато не те предаде. Едва когато някой те предаде, се научаваш да вярваш безрезервно само и единствено на себе си", продължава излиянията си Шенай, а последователите й направо се потресоха от директността й.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !