Нова драма за Софи Маринова и Гринго

23.09.2021 13:51 | Видян 2391 пъти

Нова драма за Софи Маринова и Гринго

Поредна нова любовна драма се разиграва в семейството на поп фолк дивата Софи Маринова. Слуховете отново редят, че двамата с Гринго са се разделили и май този път изглежда окончателно, защото от известно време никъде не се появяват заедно.

По-интересното е, че са се премахнали и в социалните мрежи, където, както знаем изпълнителката често споделя моменти от ежедневието си. В него обаче Гринго скоро не е присъствал.

undefined

Отсъствието на мускулестия мачо направи впечатление още на рождения ден на дъщерята на Преслава - Паола, като нейната вярна дружка и кума Софи Маринова се появи само в компанията на сина си Лоренцо, пише "Галерия".

От изданието уточняват още, че в момента Гринго е в Берлин и дори още преди месец пусна клипче в социалните мрежи как седи в колата, а от радиото се чува немска реч. От друга снимка, направена във фитнес зала пък, се вижда табела с надпис на немски, което категорично потвърждава, че мускулестият мачо е в Германия, където работеше и живееше преди да срещне Софка.

Припомняме, че не беше отдавна момента, в който Софи Маринова съобщи публично, че е станала жертва на домашно насилие, а тази година също се появи с гипсирана ръка, която старателно се опитваше да прикрие. Официалната версия беше, че се е контузила по време на снимките на рекламен клип. В средата на август Гринго уважи участие на Софка в Слънчев бряг, а след това изчезна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !