Софи Маринова влиза в театъра

22.07.2021 09:47 | Видян 1744 пъти

Софи Маринова влиза в театъра

Софи Маринова пак ще изненада много феновете си. Култовата поп фолк певица, която няма начин да остане незабелязана, каквото и да прави, и този път ще предизвика вълна от коментари.

Причината е, че поредното предизвикателство, в което ще я видим, този път е свързано с театралната сцена. Няма шега, няма измама - ромската звезда става и актриса благодарение на мюзикъла "Таборът се връща от небето", част от програмата на театър "Българан".

Репетициите за постановката вече са започнали, а премиерата е насрочена за 19 август от 21:00 ч. на сцената на Летния театър във Варна.

"Таборът се връща от небето" е перифраза на историята, разказана в руския филм "Таборът отива към небето". Либретото е на Любомир Пеевски и е една вълнуваща романтична история за невъзможната и изпепеляваща любов между конекрадеца Лайку и хубавицата Рада. "Значимо място в спектакъла имат руско-циганските романси и танци.

undefined

"Публиката ги обича, познава и припява "Нане цоха", "Очи чорные", "Все, что было", "Андроверда", "Две гитары", "Циган спросил цыганку" и други. Тази музика е вибрация и ритъм - необятна и необяснима като палавника вятър, развяващ косите, като огъня в кръвта. С образа за свободни и волни хора, обладавани от силни страсти, като любов и омраза, ромите влизат в произведения на световната класика", издават от театър "Българан", откъдето именно отправят и покана към Софи Маринова да се включи в представлението.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !