Адам Сандлър на 55: Наричаха ме идиот още от 4-годишна възраст

10.09.2021 10:51 | Видян 2098 пъти | Гласували 2

Адам Сандлър на 55: Наричаха ме идиот още от 4-годишна възраст

"Наричаха ме идиот още от 4-годишна възраст. Баща ми го правеше, дядо ми също... Докато шофирам, често чувам, да ме определят като такъв. Обичам да бъда идиот!", шеговито казва в едно от своите редки интервюта Адам Сандлър, който днес празнува своя 55-и рожден ден. Независимо обаче от думите му, както и образите, в които се превъплъщава на големия екран, той далеч не е глупав. А в случай, че някой е на друго мнение, значи актьорът просто си е свършил работата добре.

Всъщност, вместо да напусне гимназия, за да преследва мечтите си за бляскава кариера в Меката на киното, както много негови колеги са направили, той завършва средното си образование с пълно отличие. В интерес на истината никой не вярвал, че оценките в дипломата му ще бъдат толкова високи, тъй като всички гледали на него по-скоро като на училищния шут, отколкото като на прилежен ученик, но в крайна сметка той им показва, че грешат. Интересен факт е, че не присъства на абитуриентския си бал, а вечерта прекарва с родителите си у дома. Въпреки това ни най-малко не съжалява за решението си, макар и до днес да отказва да разкрие точната причина, поради която се е отказал от забавата със съучениците си.

Адам е роден на 9 септември 1966 г. в Бруклин, Ню Йорк. Майка му Джуди е учителка, а баща му Стенли - електроинженер. Когато е на 6 г. семейството се мести в Манчестър, щата Ню Хемпшир, където учи в "Manchester Central High School", а по-късно следва в Нюйоркския университет. Без значение, че от малък постоянно разсмива хората около себе си, признава, че никога не се е замислял да се ориентира към комедията... или поне до седемнайсетата си годишнина, когато неговия брат Скот настоява да се опита да пробие в шоубизнеса с неповторимото си чувство за хумор.

"Ако той не бе ми казал да го направя, дори нямаше да си помисля, че това е нормално нещо", признава звездата от "Дърти хлапета" пред сп. "Interview".

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

Няма коментари към тази новина !