Модерните модни марки сред звездите. Какво харесват те в Desigual, Tom Taylor и Pinko?

24.08.2021 12:22 | Видян 1279 пъти

Модерните модни марки сред звездите. Какво харесват те в Desigual, Tom Taylor и Pinko?

Модните къщи в цял свят всеки сезон ни предлагат нов прочит на обичайните вещи, които държим в гардероба си. Нерядко той е интерпретация на добре забравеното старо. Макар това да ни кара да омаловажаваме труда на дизайнерите, не бива да го правим. Модата е изкуство, светоглед и начин на себеизразяване. Ако се върнем към думите на известни личности, ще погледнем с други очи на поредната колекция и на онзи чифт обувки на баснословна стойност. Но за това по-късно. Сега нека попитаме:

Защо Tom Tailor?

Tom Tailor е германска модна марка, която произвежда ежедневно облекло и аксесоари за цялото семейство. Асортиментът й, в който ще откриете и бельо, домашен текстил, бижута, мебели и парфюми, е в средния и ниския ценови диапазон. Тази прагматична насоченост прави марката любима на мнозина. Тя ви предлага продукт, който не е изпитание за портфейла ви.

Имате нужда от качествено, стилно и удобно облекло? Поръчайте Tom Tailor на answear.bg!

Поканете оптимизма и испанското слънце в живота си с Desigual

Desigual е друга модна марка, която от известно време владее сърцата на звездите. И не случайно! Създадена през 1984 г., тази компания не престава да излъчва оптимизъм, креативност и пъстрота. Ако обичате да се откроявате сред останалите, ще ви стане любима!

Не отлагайте дълго срещата си с нея, защото тя не ви предлага просто дрехи, обувки и аксесоари. Desigual е призив да започнете да живеете пълноценно, да търсите позитивността и щастието.  

Може да се потопите в света на Desigual на answear.bg.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !