Ваня Джаферович пак в "Сървайвър"

06.08.2021 11:46 | Видян 1166 пъти

Ваня Джаферович пак в

Ваня Джаферович, който спечели “Сървайвър Камбоджа”, отново участва в приключенското риалити, което се снима във Филипините.

От бТВ са поканили победителя да вземе участие в новия сезон, а той на драго сърце приел. Бившият футболист е заминал за Филипините с мисълта за победа, издават от обкръжението му.

Водещият Владо Карамазов вече е във Филипините, където текат снимките на риалити шоуто . Азиатската държава не за първи път приютява екипа на българския “Сървайвър” – именнно там през 2009 година бе заснет четвъртият сезон на предаването.

Жени Джаферович, която е съпруга на Ваня и също като него участва в “Сървайвър”, но в Панама, го издаде, че ще го видим в новия сезон на приключенското риалити.

undefined

Гримьорката и бивша плувкиня даде възможност на последователите си в инстаграм да й задават въпроси. “Къде е Ваня?”, попита фен на Жени, а тя отвърна, че няма право да казва. След малко друг почитател на блондинката написа “Ваня “Сървайвър”?, а тя отговори “Ваня “Сървайвър!” и публикува снимка на Владо Карамазов, който държи името на мъжа й.

Фотосът изглежда актуален и прилича на Филипините, а не на Камбоджа. С тези два жокера Жени се издаде, че мъжът й вече снима предстоящия сезон на риалитито, който най-вероятно телевизия ще покаже през пролетта на 2022 година. Новият сезон е под мотото “Надхитри. Надиграй. Надживей”, търсейки участници, които са мотивирани да докажат, че триумфът в играта не е въпрос единствено на физическа сила, а изисква комплексни качества като здрав дух и тяло, находчивост и стратегическо мислене, пише Уикенд.

Оцеляването в най-тежки условия на безлюдно екзотично място остава запазена марка и за новия сезон на “Сървайвър Филипините”. Ваня Джаферович заведе жена си Жени в Камбоджа, за да й покаже лично местата, по които успя да спечели свирепата надпревара.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !