Жената на Джаферович в женски бой в центъра на София

14.03.2021 14:58 | Видян 1483 пъти

Жената на Джаферович в женски бой в центъра на София

Женски бой с шамари и агресия между две жени, две майки, видяха столичани в центъра на София в петък, на бул. "Дондуков". Скандалът между съпругата на Ваня Джаферович - Евгения и журналистката от "Монитор" Наталия Радославова, предаде Столица.bg. След подаден сигнал на телефон 112 от пострадалата Радославова, Джаферович е извикана на разпит в столичното V РПУ-СДВР и е под гаранция срещу 1000 лв. Повдигнато й е обвинение по чл. 131 от НК - причиняване на лека телесна повреда при хулиганство.

Най-страшното е, че агресията е взела превес над майките и се раздават шамари пред очите на децата им. ЕДното е в шок, че бият майка му, а другите две имат ч"чудесен" личен пример от мвайка си. Инцидентът е станал рано, около 8 ч сутринта на бул. "Дондуков". Радославова возила в колата 9-годишния си син към училище. На ул. "Дунав", след кръстовището с бул. "Дондуков", от съседна сграда излиза Евгения Джаферович, която водела две малки деца със себе си. Тя пресякла на непозволено място улицата и застанала до паркиран наблизо бял джип със софийска регистрация. След това отворила вратата и започнала да качва децата от страната на пътното платно. Радославова натиска клаксонаа, защото вижда как рисковано жената на Джаферович качва децата си от страната на автомобилния трафик, в нарушение на всякакви правила за безопасност. Футболната съпруга реагира емоционално – с псувни и обидни думи и започва да крещи, че е с деца, разказва пострадалата Наталия Радославова.

Когато й обяснява, че трябва децата да са от другата страна, Евгения започва да рита колата, отваря вратата и удря в лицето журналистката пред погледа на 9-годишния й син. И вместо двете дами да се разберат културно, като майки, скандалът продължава да се вихри в социалната мрежа. Кой е крив и кой е прав ще решават разследващите в V РПУ в столицата, но е грозно и неадекватно случилото се. Според пост на самия Ваня Джаферович, Наталия Радославова тръгнала да гази децата му?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !