Цитиридис минава само оналйн

29.07.2021 16:34 | Видян 498 пъти

Цитиридис минава само оналйн

Вечерното шоу на Николаос Цитиридис вече ще се разпространява по канали и платформи, различни от телевизионния ефир, съобщиха от bTV, а съдбата на Лора Крумова със сигурност ще изненада не по-малко зрителите.

Според шефовете в медията интернет аудиторията и потребителите в социалните мрежи били луди по изпълненията на Нико и това е напълно достатъчно да бъдат генерирани спонсори и рекламодатели. Затова оттук нататък предаването ще се развива като мултиплатформен проект.

undefined

Лора Крумова пък, която досега беше зам. главен редактор на предаването, логично напуска представленията на Цитиридис, тъй като засиления им хумористичен тон и по-динамичен мултиплатформен формат не се вписват никак в нейния стил, потвърждават още от медията.

Стана ясно още, че "Мастършеф" и "Бригада Нов дом" също ще продължат след кратка пауза, а "Фермата" на Иван и Андрей ще се завърне на уникална локация. В момента текат и снимките на "Сървайвър" във Филипините. Сред новините за следващия сезон в bTV е и българският сериал "Татковци" – адаптация по лиценз като "Белези", пише "Стандарт".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гала отряза любовните мераци на...

Георги Блажев хлътнал здраво по колежка от "На...

Недялко Йорданов с Епопея на...

Издателство „Милениум“ пусна на пазара една...

Няма коментари към тази новина !

*}