Рачков корабокрушира край София

22.07.2021 09:59 | Видян 1245 пъти

Рачков корабокрушира край София

Димитър Рачков корабокрушира и оцелява на малък дървен сал! Или поне такъв изглежда е сценарият на новата продукция, която водещият беше забелязан да снима преди дни близо до София. Случайни туристи се натъкнали на водещия и екипа му докато работели на закътано местенце край бреговете на язовир „Искър“.

Очевидците твърдят и доказват със снимки, че водещият на „Забраненото шоу“ се бил разположил по къси гащи и риза върху подозрително малък по размери дървен сал насред водите на язовира. Примитивното плавателно средство обаче изглежда е било комфортно обзаведено с хладилник и дори малък ретро-телевизор.

Продуцентите на „Забраненото шоу“ категорично отказаха коментар за естеството на продукцията, в която Рачков очевидно отново ще бъде във водеща роля. „Нямаме практиката да коментираме проектите си преди да са готови за публиката“, заявиха от щаба на Магърдич Халваджиян и компания. Самият Рачков също не бе открит за коментар. За него се знае, че бе на почивка в Италия след финала на първия сезон на шоуто си и участието му в рекламната кампания на хазартния оператор Уинбет, но явно отново е на работна вълна.

undefined

Въпреки мълчанието на продуцентите и водещия обаче могат да се направят доста обосновани предположения какво точно е снимано на язовир „Искър“, които могат да се сведат до точно три работни хипотези – Рачков или снима материал за новия сезон на шоуто си по Нова ТВ или нова реклама или… слуховете за ново риалити шоу, на което той ще бъде водещ и които разбуниха духовете в светските среди през последната седмица, са верни.

Както стана ясно преди дни, родните знаменитости от сцената, екрана и интернет са силно заинтригувани от мистериозен нов риалити формат, който много скоро ще се завърти в мрежата и ще изпревари новите сезони на телевизионните продукции, планирани за есента.

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Няма коментари към тази новина !