Ето кой сменя бременните Станкулова и Малкоданска

15.07.2021 12:18 | Видян 2256 пъти

Ето кой сменя бременните Станкулова и Малкоданска

Откакто стана ясно, че двете синоптички на Нова тв Никол Станкулова и Гери Малкоданска са бременни по едно и също време, вече активно се говори за това кой ще ги смени и ще си партнира с Ники Василковски и Лора Георгиева.

Името, с което най-често се спекулира за момента, очаквано е това на Деси Банова, която допреди няколко години редовно съобщаваше прогнозата за времето и има нужния опит при климатичната карта.

undefined

Припомняме, че жената на Плевнелиев слезе от екран преди три години, когато роди дете на бившия президент, а за завръщане на екран изобщо не ставаше и дума. Досега.

Сега желанието на Деси да бъде пак на екран вероятно отново се е отключило и като нищо от есента отново да я видим в ефира на Нова телевизия. Преди време тя искаше да продължи рубриката си "Историите на успеха", в които представяше успелите на Запад българи. Но засега от медията нямат ефирно време за предаването, но със сигурност ще се радват Банова отново да съобщава кога ще вали дъжд и кога трябва да се пазим от жегите, пише "Галерия".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !