Жената на новия министър на икономиката – звезда от „Мастър шеф“

17.06.2021 15:02 | Видян 5293 пъти

Жената на новия министър на икономиката – звезда от „Мастър шеф“

Жената до новия икономически министър е по-популярна от него. Съпругата на Кирил Петков – Линда, е звезда от готварското риалити „Мастър шеф“.

Родената в Канада кулинарка изгря на малкия екран през миналия сезон на предаването. Тя успя да шашне журито с безглутенова здравословна версия на торта „Гараш“. Заради невероятния вкус на сладкиша Линда получи „Златна престилка“, с което се класира директно на финала. Въпреки добрата заявка, която даде обаче, тя отпадна в директните елиминации.

Сладкарката и новият министър на икономиката са заедно от 21 години и имат три момичета. Заради семейството Линда ce ориентира към здравословното готвене. Всички в семейството страдат от глутенова непоносимост.

Кирил Петков е завършил финанси в университета на Британска Колумбия във Ванкувър, както и магистратура по бизнес администрация в Харвардския университет, където е класиран в топ 10 на неговия випуск.

През 2018 г. Кирил и неговият баща организираха последната спасителна операция в опит да бъде открит алпинистът Боян Петров, който загина в района на Шиша Пангма.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !