Байдън се изгуби, след като закъсня за чай с кралицата (видео)

14.06.2021 02:43 | Видян 1058 пъти

Байдън се изгуби, след като закъсня за чай с кралицата (видео)

Президентът на САЩ Джо Байдън се загуби по време на срещата на Г-7 в Корнуол. Видео със смущаващия момент бе публикувано в социалните мрежи. ВИЖ ВИДЕО ТУК!

От кадрите се вижда как 78-годишният американски държавен глава ходи по откритата тераса на заведение, където са седнали журналисти. Байдън изглежда объркан, спира и започва да се оглежда. Американският президент е сам.

Журналистите го питат как преминава срещата на лидерите от Г-7, а Джо Байдън отговаря с лаконичното "Много добре". В този момент на терасата се появява съпругата му Джил, която го хваща за ръката и го отвежда.

Това е вторият гаф на американския държавен глава в Корнуол, след като той и съпругата му нарушиха кралския протокол. Според правилата членовете на кралското семейство, включително британската кралица Елизабет II, трябва да пристигнат последни на събитието. Джо и Джил Байдън обаче се появиха след Нейно Величество.

В средата на март американският президент падна, докато изкачваше стълбата към правителствения самолет "Еър форс уан", за да отпътува за Атланта. Той залитна на няколко пъти, падна на едното си коляно и едва се хвана за металния парапет. Месец по-късно, изнасяйки реч за Русия на пресконференция в Белия дом, Джо Байдън обърка фамилията на руския лидер Владимир Путин и го нарече Клутин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !