Първата дама на САЩ с дрескод послание при първото си посещение в Европа

11.06.2021 12:44 | Видян 954 пъти

Първата дама на САЩ с дрескод послание при първото си посещение в Европа

Тоалетът на първата дама на Съединените щати, с който беше на срещата с британското премиерско семейство в английския морски курорт Карбис бей, предизвика бурни коментари в медиите.

На първото й посещение в чужбина като, откакто съпругът й стана президент на САЩ, на гърба на сакото й беше изписана думата "ЛЮБОВ". Тя обясни, че има специално послание - носят любов от Америка.

"Носим любов от Америка. Това е глобална конференция и ние се опитваме да призовем за единство по целия свят. Това е много важно в този момент. Хората от всички държави да имат усещането за единство, усещане за надежда след една година на пандемия", каза Джил Байдън.

 

Тя се разходи боса по плажа в Корнуол заедно със съпругата на Борис Джонсън и едногодишния син на британския премиер.

Типично в стила на Джил Байдън е дрехите ѝ да носят послание. На първото официално събиране в Белия дом тя носеше рокля, на която бяха бродирани цветята - символи на всички щати.

Джил Байдън не е и първата президентска съпруга, която изпраща послание с дрехите си. През 2018 година Мелания Тръмп се появи в дом за деца-мигранти в Тексас с палто с думите "На мен наистина не ми пука, а на вас?".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Фестивалът за илюстрация и графика с...

Четвъртото издание на Фестивала за илюстрация и графика...

Меган Маркъл изпрати ясно недосегаемо...

Меган Маркъл предаде съобщение на кралското семейство,...

Няма коментари към тази новина !