„Нито звук 2“ дебютира с рекордни за ерата на пандемията приходи

31.05.2021 14:59 | Видян 653 пъти

„Нито звук 2“ дебютира с рекордни за ерата на пандемията приходи

Хорърът "Нито звук 2" на Джон Красински оглави боксофис класацията на Северна Америка с рекордните за ерата на пандемията 48 милиона щатски долара, съобщиха световните информационни агенции.
Постижението е значимо, защото не отстъпва много на очакванията за приходи от филма преди пандемията. Първоначално той трябваше да излезе на екран през март 2020 г.
Първият филм "Нито звук" дебютира с 50 милиона долара през 2018 г. В "Нито звук 2" Емили Блънт, Милисънд Симъндс и Ноа Джуп се завръщат като семейство, принудено да живее в тишина. Филмът беше пуснат само в киносалоните, а в стрийминг ще излезе по Парамаунт плюс след 45 дни.
Напоследък филмите излизаха едновременно и в киносалоните и в стрийминг каналите. Такава беше съдбата и на "Годзила срещу Конг" на "Уорнър брос.", и на "Рая и последният дракон" на "Дисни". Другият атрактивен нов филм през уикенда - "Круела" на "Дисни" с Ема Стоун зае второто място в бокс-офис класацията на Северна Америка с 21,3 милиона долара.
"Спиралата: "Убийствен пъзел" е на трето място с 2,3 милиона долара. Следват "Човек на гнева" с 2,1 милион долара и "Рая и последният дракон" с 2 милиона долара.
През уикенда за Деня на паметта приходите в американските киносалони ще надхвърлят 200 милиона долара за първи път от повече от година.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !