Ед Шийрън зае мястото на Дейвид Шуимър в прословутия танц на Рос и Моника в „Приятели“

31.05.2021 11:02 | Видян 1050 пъти

Ед Шийрън зае мястото на Дейвид Шуимър в прословутия танц на Рос и Моника в „Приятели“

Може и вече да ви е досадно, но това е положението – всички говорят за „специалния“ епизод на „Приятели“, който все още владее социалните мрежи.
Поредната доза хумор около „Приятели“ идва от звездата от комедийната поредица Кортни Кокс, която показа как с Ед Шийрън пресъздават култовата сцена, в която Моника и Рос представят авторска хореография, сътворена още в училище.  За по-малко от ден видеото, публикувано в профила на актрисата в Instagram, беше изгледано близо 8 милиона пъти. А коментарите са над 44 000. Сред коментиращите е и звездата от „Теория за големия взрив“ Кейли Куко, която написа „Това е ЕПИЧНО“.
В епизода на „Приятели“ Рос и Моника получават покана за участие в запис на новогодишно шоу предаване. В него всички двойки трябва да танцуват, а най-добрите ще бъдат излъчени в ефир в новогодишната нощ.
Двамата Гелар решават да използват хореография, която са измислили заедно още в гимназията. Резултатът е меко казано комичен, припомнете си. С танца в Instagram се похвали и Ед Шийрън, който публикува видеото с хаштаг "очевидно съм по-добър от Рос".
Специалният епизод на "Приятели: повторно събиране" ("Friends: The Reunion") беше излъчен на 27 май. В него видяхме любимите герои – Рейчъл, Моника, Фийби, Рос, Чандлър и Джоуи, но 17-години по-късно.
Гостуваха и звезди, сред които бивши членове на екипа като Том Селек (Ричард) и Маги Уилър (Джанис), както и Джъстин Бийбър, Кит Харингтън, Дейвид Бекъм, Кара Делевин, Синди Крауфорд, Лейди Гага. Комедийната поредица „Приятели“ стартира през 1994 г. и бързо се превръща в една от най-популярните телевизионни поредици през 90-те години. Ситкомът и днес е една от най-гледаните продукции в световен мащаб.
Сериалът приключи през 2004 г., след 10 сезона, 236 епизода, 6 награди Еми и 1 Златен глобус.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !