Комедийна звезда ще води филмовите и телевизионни награди на MTV

29.04.2021 13:35 | Видян 721 пъти

Комедийна звезда ще води филмовите и телевизионни награди на MTV

Комичката и актриса Лесли Джоунс ще бъде водеща на филмовите и телевизионни награди на MTV, които ще бъдат раздадени следващия месец, предаде Асошиейтед прес. От телевизионната мрежа оповестиха днес избора на Джоунс за домакин на церемонията за отличията, отдаващи почит към най-доброто от киното и телевизията през изминалата година, която ще бъде предавана на живо от Лос Анджелис.

Преди в ролята на домакини на наградното шоу са влизали звезди като Дуейн "Скалата" Джонсън, Тифани Хадиш, Кевин Харт, припомня агенцията. Миналата седмица MTV оповести претендентите за филмовите и телевизионните си награди. С най-много номинации - пет на брой, е телевизионната поредица "Уандавижън" от вселената на "Марвел". Сериалът с Елизабет Олсън и Пол Бетани ще се съревновава за отличията за най-добро шоу, най-добър герой, най-добро изпълнение в шоу, най-добър злодей и най-добър екранен бой.

Поредиците "Емили в Париж", "RuPaul's Drag Race" и "Момчетата" са с по три номинации в телевизионните категории. Комедията "Борат 2" получи три номинации за отличията - за най-добър филм, пробив на Мария Бакалова и най-добро екранно дуо за Бакалова и Саша Барън Коен. Шоуто за филмовите и телевизионни отличия на MTV е разделено на две вечери, като първата на 16 май ще бъде посветена на основните награди, а втората на 17 май ще бъде ориентирана главно към риалити форматите. Феновете могат да гласуват за своите фаворити до 30 април. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !