Патриция Гучи за Ал Пачино в ролята на дядо ѝ Алдо: Срамота, той изобщо не прилича на него

16.04.2021 16:35 | Видян 2856 пъти | Гласували 1

Патриция Гучи за Ал Пачино в ролята на дядо ѝ Алдо: Срамота, той изобщо не прилича на него

Правнуците на Гучо Гучи, основал преди век във Флоренция модната къща, носеща името му, призоваха режисьора Ридли Скот да прояви уважение към фамилията в новия си филм, посветен на убийство в семейството, съобщи Асошиейтед прес.

Продукцията "Домът на Гучи" ("The House of Gucci'') с участието на Лейди Гага и Адам Драйвър е по сценарий, базиран върху книга за убийството през 1995 г. на Маурицио Гучи, един от внуците на основателя на модната империя и съдебния процес срещу бившата му съпруга. Патриция Реджани, в чийто образ влиза Лейди Гага във филма, е осъдена и излежава 16 години в затвора като поръчител на убийството.

Една от вторите братовчедки на Маурицио - Патриция Гучи се тревожи, че филмът отива отвъд криминалната история и навлиза дълбоко в личния живот на наследниците на Гучи.

"Наистина сме разочаровани. Говоря от името на семейството", каза Гучи пред Асошиейтед прес. "Те крадат идентичността на едно семейство с користна цел, за да увеличат приходите в холивудската система... Нашето семейство има идентичност, личен живот. Можем да говорим за всичко, но има граници, които не бива да се престъпват". Патриция Гучи каза, че се е свързала със съпругата на Ридли Скот Джанина Фачо, за да поиска разяснения за обхвата на филма, но не е получила отговор.

Фачо се срещна с членове на фамилията Гучи преди двадесетина години във връзка с друг проект, който трябваше да бъде съсредоточен върху ролята на бащата на Патриция - Паоло и дядо ѝ Алдо за налагането на бранда като глобален играч на модната сцена.

След като продуцентската компания не се е свързала със семейството във връзка с новия филм, във фамилията се разтревожили, каза тя. Продуцентската компания не отговори на запитването за коментар, отправено и чрез италианския им партньор.

Гучи не са първата фамилия в италианската мода, която се противопоставя на представянето си на екрана.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !