Ивайла Бакалова за “подаръците” на съдбата и астрологията пред Маги Ангелова

15.04.2021 15:45 | Видян 1610 пъти

Ивайла Бакалова за “подаръците” на съдбата и астрологията пред Маги Ангелова

Късно вечерта в първия ден на септември миналата година, връщайки се у нас от почивка в Италия, Ивайла Бакалова и любимият ѝ - ресторантьорът Веселин Денков-Брадата, бяха закопчани с белезници на ГКПП "Калотина". Малко след това обаче манекенката бе освободена, като различни медии писаха, че е била арестувана по погрешка.

Дни по-късно излезе информацията, че интимният партньор на "Мис България" е задържан, тъй като според разследващите той е част от лихварската група на Ивайло Георгиев-Пифа, за когото в продължение на 2 г. се говореше, че подлага на тормоз жителите на софийския квартал "Люлин". Според свидетели по повдигнатото впоследствие дело в апелативния спецсъд собственикът на няколко столични заведения е предоставял суми, финансирали престъпната дейност на Пифа. От тогава до сега Веселин е лишен от свобода, като случаят все още не е доведен до край.

Наскоро Бакалова бе гост в рубриката "Психолог у дома" по Code Fashion, чийто водещ е някогашната половинка на Слави Трифонов - Маги Ангелова. Пред камерата носителката на титлата за най-красива жена в страната ни за 2001 г. сподели колко тежко изживява и до днес случилото се преди седем месеца. Разговорът между двете започна с темата за нестихващата вече повече от година пандемия и напрежението, което идва с нея. Въпреки това Бакалова определи ситуацията като подарък и важен урок, след който хората ще излязат по-силни от преди, стига да преминат през него честно и достойно.

Така от дума на дума, изразявайки надеждите си за едно по-добро бъдеще, двете стигнаха и до въпроса за мъжа, заемащ специално място в сърцето на Ивайла, която се моли всичко покрай него да приключи по-бързо, за да могат скоро отново да бъдат заедно.

"Вече седем месеца човекът до мен е задържан. Имах много тежки моменти. Аз съм личност, която дава воля на чувствата си. Прекарвам много време в планината, където съм плакала с часове, безутешно през целия поход. Но накрая винаги се чувствам пречистена", разказа тя.

"Когато разбрахме, че има постановление, веднага се прибрахме от Италия, за да разберем какво става. Искахме да уточним нещата по честен път, но се оказа, че тук няма справедливост и честност. До ден днешен той не е разпитван", сподели Бакалова.

Брюнетката говори и за чувствата между тях двамата и силната им привързаност, правеща раздялата им още по-болезнена. Тя сподели, че заради социалната изолация, предоставила им повече време един за друг преди ареста му, те се сближили и обикнали повече от всякога.

За първи път Ивайла коментира случая с любимия се в края на септември, споделяйки тяхна обща снимка, на която танцуват.

"Последният месец за мен и близките ми премина в силно огорчение, обида и невероятен стрес. Свидетел съм на позорна несправедливост. Няма да говоря за журналистически стандарти, за търсенето на истината, за морала и отговорността да информираш хиляди. Винаги съм вярвала, че журналистиката е призвание... мисия, а не стока... Явно манипулацията е новото нормално. Когато фактите не пасват, се заменят с измислици. Когато обвинението куца, кръгът на "заподозрени" се разширява, защото е в сила старата максима - "ако не можеш да ги убедиш, объркай ги". Аз обаче няма как да се объркам, защото знам, че както и да търкалят името ми по известни и не толкова известни сайтове, истината е една - не заменям човешки отношения за личен комфорт. И това ще мине, и отново ще излезе истината. Само че ще бъде не на първа, а последна страница", написа тогава тя към кадъра.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !