Гуинет Полтроу качила 14 кг. в пандемията

10.03.2021 15:00 | Видян 1797 пъти

Гуинет Полтроу качила 14 кг. в пандемията

Гуинет Полтроу напълняла доста заради оставането си вкъщи по време на пандемията. Това призна самата тя по време на онлайн срещата In Goop Health, организирана от нея. През последните месеци, освен да рекламира продуктите на своята лична марка, тя споделя и съвети за здравословно хранене в Instagram – нещо, към което се ориентирала заради напълняването ѝ за близо 9 месеца.

„Качих 14 кг. И имах проблем с червата“, обяснява актрисата, която подобно на много хора в началото не се ограничавала и прекалявала с някои вредни храни, докато си почива у дома.

Холивудската звезда разкрива, че си позволявала бисквити и други тестени изделия, освен това почти всяка вечер пиела вино, а в него има много захар.

„Аз просто не исках да направя нищо по въпроса, наистина“, добави тя.

След старта на новата година, с който много звезди започнаха отново работа, Полтроу решила да започне някакъв режим и се ограничава от някои храни, за да свали излишното тегло. Ето защо се преориентирала към кето храненето, при което количеството на въглехидратите трябва да бъде сведено до минимум – за сметка на протеините, фибрите и здравословните мазнини.
Полтроу обяснява в социалната мрежа, че гледа да приема повече растителни храни и не консумира рафинирана захар.

„През януари ми направиха няколко теста, които показаха наистина високи нива на възпаление в тялото ми. Затова се обърнах към един от най-умните експерти, който познавам в тази сфера, специалистът по функционална медицина д-р Уил Коул“, разказва актрисата в уебсайта на своята марка Goop.

След като специалистът разгледал изследванията на Гуинет и научил как се е хранила тя, ѝ обяснил, че трябва да бъде търпелива и спазва указанията му, защото

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !