Идват революционни промени и падане на лидери, но ретроградният Меркурий няма да е тежък: Гал Сасон

03.02.2021 15:03 | Видян 1044 пъти

Идват революционни промени и падане на лидери, но ретроградният Меркурий няма да е тежък: Гал Сасон

От събота до 20 февруари сме в ретрограден Меркурий, в небето в момента има уникално движение и събиране на планети и всичко това е все във Водолей, а  световнизвестният експерт Гал Сасон, чиито корени са от Варна, обяснява какво ни носи това.

 
Когато Меркурий е ретрограден, го свързваме с негативни ситуации. А кои са положителните му аспекти?
- Свидетели сме на повече синхроничности и щастливи случайности, възможно е да достигнем до прозрения, свързваме се по-лесно с божественото и с висшия си аз. Този период е благоприятен за бекъп на компютрите. Освен това усилва способността ни за сбъдването на желания, за изцеление и бърз отговор на молитвите ни. Може да се свържем със стари приятели, да получим послания от минали животи и да имаме усилена интуиция. През 2021 г. Меркурий е ретрограден във въздушни знаци, което е чудесно, в техните условия той се справя най-лесно.

През февруари ще станем свидетели на 7 небесни тела във Водолей. Какво значи това?
- На 11 и 12 февруари, когато е китайската Нова година, която винаги се пада на новолуние във Водолей, ще имаме Венера и Марс във Водолей, Юпитер и Сатурн във Водолей и астероида Минерва отново във Водолей. Това са общо 7 небесни тела в този знак, което се случва изключително рядко. Истината е, че отворихме вратата на 2021 г. и я посрещнахме на 21 декември миналата година, но ще влезем в нея на 11 и 12 февруари. Ще наблюдаваме много промени, революции, разклащане на лидерски позиции. Енергията ще се премести от Земята към Въздуха.  Дори в личен план фокусът

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !