Мария Бакалова се превърна в муза на Диор

27.01.2021 13:44 | Видян 1312 пъти

Мария Бакалова се превърна в муза на Диор

Българската актриса Мария Бакалова е сред новите музи на модна къща „Диор“, пише Монитор. Това стана ясно, след като дизайнерите начело с креативен директор Мария Грация Киури. представиха новата си колекция чрез онлайн ревю. Събитието, за чийто виртуален първи ред родената в Бургас звезда получи ексклузивен билет, се проведе преди броени дни. А Бакалова се превърна в лице на новата Couture колекция за пролет-лято 2021, като заложи на сексапилен червен тоалет.

Макар и вкъщи, звездата от „Борат 2“ дефилира в копринена прозрачна риза и вълнени къси панталони. В акцент се превърнаха и черните токове на 24-годишната красавица.

По цялата си визия – както за ревюто на „Диор“, така и за рекламната кампания, водеща я към наградния сезон, Бакалова работи със стилистката на Емили Блънт и Обри Плаза.

„Научавам все повече неща за себе си чрез модата. Разбирам как дрехите могат да ми говорят“, обяснява актрисата пред Vogue по повод ревюто на „Диор“. Тя признава, че в началото стилът е бил издържан по-скоро в пънк нюансите, но през последните години предпочита по-женствените тоалети.

Картите „Таро“ пък се оказаха основното вдъхновение зад дизайните на „Диор“ в колекцията. Дизайнерката Мария Грация Киури представи и филм, режисиран от Матео Гароне, чието действие се развива в приказен замък, населен с модели, пресъздаващи различни зодиакални знаци. Тя сподели, че е искала да изследва магията и утехата, които картите Таро могат да предложат близо година след началото на пандемията, променила живота и индустриите в световен мащаб, и във време, когато много страни все още са блокирани в опит да я контролират.

Междувременно пред носителката на „Грами“ Кели Кларксън Бакалова разкри, че е щастлива след пробива си в Холивуд. Актрисата не само е в надпреварата за ключови награди като „Оскар“ и „Златен глобус“, но е и ежедневно заливана от благодарствени писма от страна на свои колеги от Източна Европа. „Пишат, че им давам надежда, че хората от този регион вече ще бъдат представяни на екрана, а артистите ще могат да играят все повече роли“, обясни пред Кларксън българката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не ща да бъда патриарх: Николай...

Пловдивският митрополит Николай: Още пред отворения...

13900 лв. за бутилка в София

В магазин на столичния булевард България или по нета...

Няма коментари към тази новина !