От март ще лекуваме с моноклонални антитела: Проф.д-р Р. Рапуоли

03.12.2020 14:41 | Видян 1416 пъти

От март ще лекуваме с моноклонални антитела: Проф.д-р Р. Рапуоли

 От март в Италия ще започне лечение на организма на 200 000 болни с коронавирус по естествен път, без ваксини. Вирусът ще бъде деактивиран чрез моноклонални антитела, най-силните възможни, които бързо го елиминират. Това лечение е супер ефективно още в началните стадии на болестта и 100% помага при всички, както показват осъществените вече изследвания върху хора. Опитите са направени в две фази - върху здрави и върху болни хора. ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЪРВИТЕ ПУСКАНИ ВАКСИНИ, КОИТО СА ПРАВЕНИ САМО ВЪРХУ ЗДРАВИ И ПОВЕЧЕТО, БЕЗ ДА СА ТЕСТВАНИ РИСКОВИТЕ ГРУПИ - ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА НАД 80 Г., ТЕЖКОБОЛНИТЕ ОТ РАК И ДРУГИ ПАТОЛОГИИ, БРЕМЕННИТЕ, както авторът на разработката. Това е световноизвестният италиански микробиолог Рино Рапуоли, който освен за фондацията Тоскана Лайф Сайнсиз, за която направи пробива, е Главен учен и директор Изследвания и развитие на световния гигант GlaxoSmithKline, преди това на друг - Новартис, и е смятан за планетарен топексперт по ваксините. Член е на Американската академия на науките и изкуствата в Кембридж, Масачузетс, откъдето тръгна ваксината на Модерна и се намира Харвард. Италианецът преподава в този най-авторитетен университет в света, в Лондонския Импириъл Колидж, съпредседател е на Глобалния алианс за ваксини и имунизации, в борда е на Европейската организация по молекулярна биология, на Американското общество по микробиология.

През втората половина на годината вече ще има милионни количества от създадения от него медикамент. Според него е идеално, че сроковете на излизането на неговия лек и на ваксините съвпадат, защото така по-ясно ще се види кое е по-ефективно за хората. Според него препаратите на Файзер, Модерна, АстраЗенека се основават на нови технологии, които досега не познаваме в практиката, заяви той пред РАИ 1. Идеалната схема за предпазване от вируса, смята носителят на много международни награди с над 600 научни публикации, е първо да се вкарат антитела, а после - ваксина след половин година, за която моноклоналните осигуряват доказана защита.
Докато получаваше преди дни наградата Златен пегас за откритието си, ученият заяви: "В толкова трудни моменти като тази пандемия, се вижда от каква основна важност е изследователската работа, защото само тя може да гарантира бъдеще, в което всички да се радваме на по-добро здраве чрез достъп до нови и по-иновативни и по-ефикасни начини на лечение. КОЙТО НЕ ИНВЕСТИРА В НАУКА, В ИЗСЛЕДВАНИЯ, ЩЕ ОСТАНЕ ДЪРЖАВА ОТ Б-ГРУПА.

ОЩЕ, КОГАТО КОРОНАВИРУСЪТ ДОЙДЕ В ЕС ПРЕЗ ЯНУАРИ БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ПЪРВОТО ИСТИНСКО ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ НЕГО ЩЕ БЪДАТ МОНОКЛИНАЛНИТЕ АНТИТЕЛА. И С ЕКИПА МИ СИ КАЗАХМЕ: "ТРЯБВА ДА ДАДЕ ПЛОД ЦЕЛИЯТ КАПАЦИТЕТ, КОЙТО ИМАМЕ. ЗА ДЕН ВЗЕХМЕ РЕШЕНИЕ ДА ПРЕОБРАЗУВАМЕ СТРУКТУРАТА НИ И ДА ЗАРАБОТИМ С БОЛНИЦАТА СПАЛАНЦАНИ ПО ТЕМАТА ЗА КОВИД. НАПРАВИХМЕ ВСИЧКО В ИТАЛИЯ И ТОВА НИ ПРАВИ ГОРДИ

ТОЗИ КОРОНАВИРУС НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ТОЛКОВА БЪРЗО, КОЛКОТО КАЗВАХА, СТАБИЛЕН Е И СЛЕД НЯКОЯ ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО КОНТРОЛИРАН ОТ НАС.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Няма коментари към тази новина !