Майкъл Джексън се грижил сам за децата си

01.12.2020 14:12 | Видян 2672 пъти

Майкъл Джексън се грижил сам за децата си



Майкъл Джексън имал огромно желание на бъде баща и поел изцяло грижите за децата си, тъй като съпругата му Деби Роу нямала желание да бъде майка, съобщава британският в. "Мирър".

Кралят на поп музиката почина на 25 юни 2009 г. на петдесет години. Той има три деца - Принс Джексън, Парис Джексън и Бланкет Джексън.Майкъл Джексън се ожени за Деби Роу през 1996 г., шест месеца след развода с първата си съпруга Лиса Мари Пресли. Роу е майка на Принс и Парис, припомня БТА.

Лиса Мари Пресли обясни причината за развода с желанието на Краля на попа да има семейство, докато тя не искала деца по онова време. Майкъл Джексън не искал да си губи времето и искал да бъде с някого, който по-скоро да му роди деца. Лиса Мари казва, че Деби Роу се свързала с Майкъл Джексън и го уверила, че е готова да износи и роди децата му, ако двамата се съберат. Това било достатъчно, за да го убеди да започне тази нова връзка. Скоро след това двамата сключили брак и Деби забременяла с Принс. Година след него се родила и дъщеря им Парис.
Деби призна в телевизионно интервю през 2003 г., че никога не е искала да бъде майка.

"Направих го, за да бъде той баща, а не за да бъда аз майка", каза тя тогава. Тя високо цени усилията на Майкъл като родител и каза, че той е осигурил на децата безопасност, щастие и здраве. "Майкъл се грижеше изцяло за тях...Аз не сменях памперси. Не ставах посред нощ, дори и да бях там, Майкъл вършеше всичко", казва тя.

Бракът на Деби и Майкъл приключи година след раждането на Парис, през 1999 г. Деби се съгласи да даде изцяло родителските права на певеца.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !