Лейди Ди била игнорирана от кралското семейство още от самото начало

30.11.2020 11:55 | Видян 923 пъти

Лейди Ди била игнорирана от кралското семейство още от самото начало

„Тя стана жертва на хора, които не се интересуват от нея“, коментират запознати

Премиерата на новия сезон на The Crown, в който младата принцеса на Уелс се играе от актрисата Ема Корин, принуди бившия иконом на Даяна да си спомни миналото. В ново интервю той разказа колко трудно е било за лейди Ди да се установи в Бъкингамския дворец без подкрепата на съпруга си и помощта на други членове на кралското семейство.

„Спомням си, че срещнах срамежливо младо момиче, което се загуби в коридорите на Castle Balmoral през 1980 г. Аз бях на 22, тя – на 18. Върнах я в стаята ѝ и тя помоли да остана и да разговарям с нея. Тя каза: „Кажи ми накратко какво става тук, просто съм объркана.“

„Няма набор от правила, няма никой, който да ви помогне. Просто трябва да се изкачите нагоре и да се надявате да срещнете добри хора“, каза Пол Бърел в Lorraine.

Той отбеляза, че още от първия ден на обречения си брак принцесата на Уелс усеща присъствието на Камила, в която Чарлз се влюбва още през младостта си. По-рано близък приятел на лейди Ди коментира шокиращото признание, което принцът направил в навечерието на сватбата. Той даде да се разбере на бъдещата си съпруга, че не я обича. Даяна беше последната, която разбра за това. Семейството на Чарлз разбираше всичко перфектно. Принц Филип дори засегна тази тема в едно от писмата си до снаха си.

„С майка ми не одобряваме връзката между Чарлз и Камила и не можем да разберем защо той предпочете Камила пред теб“, казал херцогът на Единбург. Той добавил, че Даяна е била романтично момиче, което очаквало любов, подкрепа и защита от съпруга си, но всичките му мисли били за друга жена.

„Тя нямаше подкрепа от любящ съпруг, никой не ѝ каза, прави това или онова. Те не се интересуваха от нея. Тя стана жертва на хора, които не се интересуват от нея. Всички те са богове в своите царства и просто се грижат за себе си“, заключи Пол.
 
 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !