Даяна искала да отмени сватбата с Чарлз

16.11.2020 18:11 | Видян 1558 пъти

Даяна искала да отмени сватбата с Чарлз

Принцеса Даяна е чула съсипващите думи „Не те обичам“ в нощта преди бляскавата сватба с принц Чарлз, наблюдавана в еуфория от милиони тв зрители.

Така твърди Пени Торнтън – астроложка и близка приятелка на кралската снаха в новия документален филм Интервюто на Даяна: Реваншът на принцесата, излъчен по повод 25-та годишнина от прочутото интервю на Даяна за предаването на BBC  Панорама.

През ноември 1995 г. Даяна споделя, че и двамата с Чарлз са имали извънбрачни връзки. Чарлз е подновил контактите с настоящата си съпруга Камила Паркър Боулс, а принцесата признава за връзката си с кавалерийския офицер Джеймс Хюит.

Даяна и Чарлз са разделени от 1992 г., а в интервюто за Панорама тя изрича репликата, която смайва целия свят: В този брак бяхме трима, така че беше малко пренаселено, визирайки Камила. Кралица Елизабет веднага поисква от двойката официален развод и през 1996 той става факт.

„След интервюто Даяна се промени. Постоянно се притесняваше, че има някакъв заговор срещу нея. Страхът от подслушване я накара да промени и номера на телефона си“, споделя Роза Монктън, друга прятелка на лейди Ди.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !