Визуални истории с невероятна свобода

26.11.2020 15:57 | Видян 171 пъти

 Визуални истории с невероятна свобода

Sony представи официално камерата FX6 (модел ILME-FX6V), която е най-новото попълнение в професионалната серия Cinema Line на Sony - продуктова серия, която дава възможност както на професионалисти от кино индустрията, така и на автори на видео съдържание, да се възползват от технологичните постижения на компанията в областта на графичните изображения.

Cinema Line на Sony, която също така включва камерите VENICE и FX9, Ви осигурява така желания кинематографски вид, плод на дългогодишния опит на компанията в производството на цифрови камери, и предлага по-голямо удобство при работа благодарение на иновативния дизайн на тялото, по-голяма издръжливост и възможност за интуитивно и лесно персонализиране.

Като част от Cinema Line, новият модел FX6 включва най-добрите технологии на Sony, като сензори, процесори и характеристики на AF (автофокуса). Камерата FX6 е съвместима с широката гама обективи с E байонет на Sony за повече творческа свобода.

“Новият FX6 е поредният пример за това как Sony се стреми непрекъснато да достига нови хоризонти в областта на цифровите изображения, за да отговори на нуждите на своите клиенти,” каза Ян Салмон Леганьор, Директор Продуктов маркетинг в дивизия Цифрови изображения на Sony Europe.

“Ние развиваме нашата серия Cinema Line, защото сме се посветили на идеята да дадем възможност на съвременните творци и кинематографи да разгърнат своите изключителни умения и талант.

FX6 стъпва върху технологията на най-добрата в индустрията кино камера на Sony - VENICE, и я съчетава с най-доброто от иновативните технологии в безогледалните фотоапарати от Alpha серията.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мелания Тръмп напусна в черно Белия дом

Мелания Тръмп приличаше на жена в траур, когато напусна...

Президентите на клубовете не трябва...

 Членът на катедра Спортен мениджмънт в...

Няма коментари към тази новина !

*}