Ким и Кание домонстрираха чудесни отношения

26.11.2020 17:35 | Видян 1493 пъти

Ким и Кание домонстрираха чудесни отношения

Как се развива семейният живот на Ким Кардашян и Кание Уест след големия срив на рапъра. На това се опита да даде отговор 40-годишната риалити звезда, като публикува черно-бяла снимка със съпруга си по случай 10-годишнината от култовия албум My Beautiful Dark Twisted Fantasy.

Ким Кардашян показа и трогателна пощенска картичка със стихотворение, което хип-хоп изпълнителят посветил на своята любима на 30-ия ѝ рожден ден. Оказва се, че този подарък има много интересна история.
 
 „За тези, които не знаят историята на парчето Lost In The World... Kanye не можеше да мисли за текстовете, но след това осъзна, че думите, от които се нуждае, са в стихотворението, което той написа в картичката ми за 30-ия рожден ден. Той взе стихотворението и от него направи песен – написа Ким. – Пазя всичко!“

По време на издаването на песента Кардашян и Уест вече се познават от няколко години, но официално все още не са двойка. По онова време Ким се среща с баскетболиста Крис Хъмфрис, за когото дори се омъжи. Кание направи предложение на любимата си през октомври 2013 г., а двойката се ожени в Италия шест месеца по-късно.
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Няма коментари към тази новина !