Ким даде последен шанс на Кание

05.08.2020 16:02 | Видян 1771 пъти

Ким даде последен шанс на Кание

В последно време медиите активно обсъждат брака между Ким Кардашян и Кание Уест. 39-годишната риалити звезда и 43-годишният рапър не живеят заедно, но преди седмици на фона на обостреното биполярно разстройство на музиканта официално стана ясно, че връзката им е пред сериозно изпитание.

Рапърът поиска развод, после  и прошка от половинката си. Ким посети съпруга си в ранчото в Уайоминг, където той прекара последните няколко седмици и му даде последен шанс да останат семейство.

Според People, Кание обеща в Instagram да бъде примерен съпруг, така че двамата са успели да се споразумеят за запазването на брака. Преди няколко дни Ким, заедно с Уест и четирите им деца, бяха забелязани да се качват в частен самолет. Според източници, те са решили да предприемат семейна ваканция с надеждата, че това ще помогне за укрепването на техния съюз.

„ Кание направи всичко, за да накара Ким, която беше готова да се разведе с него, да промени решението си. Той ѝ обеща няколко неща. Честно казано, тя не искаше да се развежда, защото имат общи деца“, казва източникът пред изданието.

Припомняме, че скандалът в семейство Кардашян-Уест започна с публична реч на Кание на 19 юли като част от предизборната му кампания. От сцената рапърът каза, че Ким искала да направи аборт по време на първата си бременност, но той успял да я разубеди.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !