Траволта отпразнува 10-ия рожден ден на сина си

26.11.2020 14:32 | Видян 293 пъти

Траволта отпразнува 10-ия рожден ден на сина си

Джон Траволта отпразнува важен ден в живота на сина си Бенджамин Траволта.

В понеделник, 23 ноември, звездата използва социалната мрежа Instagram, за да сподели снимка с момчето, което навърши 10 години. Заедно с милия кадър, на който Траволта прегръща сина си, актьорът изрази своята любов в описанието.

66-годишният Джон е баща на две деца – Бенджамин и Ела, които споделяше с починалата си съпруга Кели Престън. Двамата имаха и още един син – Джет Траволта, който почина през 2009 година по време на семейна ваканция. Тогава момчето беше едва на 16 години. Кели Престън почина през юли тази година на 57 години след двугодишна борба с рака на гърдата. В официално съобщение Джон заяви, че съпругата му си е отишла на 12 юли.

„Семейството ми и аз винаги ще сме благодарни на лекарите и сестрите, които винаги се грижеха за нея, както и на всички приятели и близки, които не се отделиха от леглото й“, казва актьорът в социалните мрежи. Той добавя, че Кели се е борила с болестта, а любовта и подкрепата на всички около нея винаги са ѝ вдъхвали сила.

На 13 октомври Траволта използва социалните мрежи, за да отбележи рождения ден на Кели. Тогава той публикува колаж, в който сравнява сватбата на родителите си със своята. „Изпращам ти цялата си любов“, написа Джон.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първата книга за Ковид 19 откри...

Първата книга за Ковид-19 откри дарителската кампания за...

Няма коментари към тази новина !

*}