Джон Траволта и дъщеря му танцуват в чест на Кели Престън

25.08.2020 15:04 | Видян 647 пъти

Джон Траволта и дъщеря му танцуват в чест на Кели Престън

Джон Траволта и дъщеря му Ела отдадоха почит на Кели Престън по най-красивия начин.

Преди месец съпругата на актьора почина от рак на гърдата, с който се е борила в продължение на две години. Престън не е искала да споделя новината със света и прекара последните си дни в компанията на семейството си. Траволта и Ела избраха да потанцуват заедно в памет на Кели, а клип от момента беше споделен от актьора в социалните мрежи.

"Дъщеря ми Ела и аз танцуваме в памет на мама", написа той, посочвайки че танцуването е било едно от любимите неща на Кели. В краткото видео Траволта завърта няколко пъти дъщеря си на фона на музика, идваща от пиано. Това е първото нещо, което звездата споделя след Престън почина преди месец.

Джон Траволта и Кели Престън бяха заедно в продължение на 29 години и преживяват заедно ужасна трагедия. Синът им Джет умира през 2009 година, когато е само на 17 години. Родителите успяват да се съвземат от тази трагедия и превръщат в приоритет другите си две деца - Ела и Бенджамин.

Преди месец самият актьор съобщи тъжната новина, че съпругата му е починала. "Тя се бори с всички сили с коварната болест и получи покрепа от толкова много хора", написа Траволта в социалните мрежи. Той благодари на лекарите и сестрите, които са се грижили за Кели през този период.

Ела Траволта също определи Престън като "силна, храба, красива и обичаща". Тя добави, че майка й е носила щастието в себе си и всеки, който е имал възможността да се докосне до нея, е усещал позитивната й енергия. "Благодаря ти, че винаги си била до мен. Благодаря ти за любовта. Благодаря ти за помощта и затова, че направи света едно по-добро място", написа Ела.

Кели Престън почина на 12 юли.


Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първата книга за Ковид 19 откри...

Първата книга за Ковид-19 откри дарителската кампания за...

Няма коментари към тази новина !

*}