Мария и Нойзи признаха за връзката си

23.11.2020 17:21 | Видян 1127 пъти

Мария и Нойзи признаха за връзката си

Ден след като пусна първата си обща снимка с Мария Игнатова, журналистът Ивайло Нойзи Цветков проговори публично за чувствата си към нея.

В предаването Търси се по бТВ той бе категоричен, че тя е единствената жена за него. Нойзи изчетка Игнатова и за красотата й, като каза, че вече няма смисъл Снежанка да задава въпроса към огледалцето коя е най-красива на света, защото отговорът е ясен и това е Мария.

За първи път двамата показаха публично чувствата си в Търси се, а водещата на Папараци остана максимално дискретна за новата си любов. Тя не разказа нито къде да се запознали, нито как, като мълчаливо даде да се разбере, че и за двамата това е било любов от пръв поглед.

Пандемията не е била изпитание за тях, защото от две години Игнатова живее като отшелник и предпочита вечерите да прекарва у дома, а в свободното си време се разхожда в близката гора.

Всички нейни близки бяха категорични, че след срещата си с Цветков, блондинката е много по-спокойна и щастлива. През цялото едночасово предаване, тя не каза нито дума за бившия си Димитър Рачков.



автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Няма коментари към тази новина !