Защо Игнатова никога няма да прости на Рачков?

25.09.2020 16:52 | Видян 3055 пъти

Защо Игнатова никога няма да прости на Рачков?

Новата водеща на „Папараци” Мария Игнатова бе сценична и житейска половинка на Димитър Рачков в продължение на 8 години, но определя като мъжа на живота си последната си любов. Блондинката обяви, че голямата й любов се казва Ивайло. Става дума за Ивайло Цветков-Нойзи, култова фигура от 90-те години, бивш главен редактор на сп. „Егоист” и първи главен редактор на „Плейбой” у нас.

В първото издание на светското предаване блондинката отговаряше на въпросите, които задаваше на първия си гост – тв водещият, продуцент на предаването и неин шеф Андрей Арнаудов. Мария хвърли в размисъл зрителите, споделяйки, че за първи път е правила секс чак на 20-годишна възраст. 40-годишната красавица изживявала първите си любовни трепети след като завършила гимназия. „До ден днешен не съм сигурна, че беше точно секс. Случи се вкъщи”, откровено призна Игнатова.

Андрей Арнаудов полюбопитства коя е най-голямата любов на водещата. „Ивайло!”, категорична бе Мария, а отговорът й озадачи Андрей, който с широка усмивка й каза: „Ивайло е български цар”. Блондинката го сряза: „Не ставай нахален!”, а тв продуцентът обяви, че прекъсват за реклами и не даде възможност на водещата за повече подробности. Игнатова видимо се притесни от изреченото, още повече, че май не беше сигурна в отговора си.

Мария смени Митко Рачков с Ивайло Нойзи Цветков

година след като окончателно се раздели с комика. Интелектуалецът нашумя в по-ново време като един от стратезите на „Демократична България”. Именно Нойзи бил инициатор Мария да за почне да прави нещо свое и я амбицирал за създаването на шоуто „Без грам инстаграм”. Ивайло й дал идеята да се пробва с модерната напоследък стендъп комедия. Покрай разговорите, свързани с работата между тях пламнали любовни искри. Мария изпаднала в криза заради позорния според нея начин, по който била зарязана от Рачков в края на 2018 г. От депресията я извадил именно Ивайло.

„Сега тя цъфти от щастие, върна си самоувереността, а кариерата й отново потръгна. Сеща се за Рачков само с презрение и даже се проклина, че е изгубила толкова много време с него”, не пестят хвалбите към Нойзи и укорите към бургаския комик приятелите на лъчезарната блондинка.

Засега обаче Мария и Нойзи не планирали да живеят като семейство под един покрив. И двамата имат деца от предишни свои връзки. Ивайло е баща на 10-годишната Ана, а Мария Игнатова е майка на 12-годишния Виктор от брака й с ресторантьора Петко Димитров.

През годините Ивайло се е изявявал в доста медийни проекти, без обаче да достигне славата и хонорарите на Димитър Рачков. Затова пък винаги е изпъквал с ерудиция.

В същото време най-дългогодишната интимна половинка на Мария - Димитър Рачков, продължава своята любовна афера със силиконовата блондинка Анита Димитрова. Двамата вече живеят заедно, въпреки че се стараят да не афишират връзката си. На 18 септември комикът отпразнува 48-ия си рожден ден в компанията на 21-годишната си половинка и отбрани приятели. Актьорът запази няколко маси в известно столично заведение, а освен 14-годишният му син Димитър-младши, сред гостите бяха Джуди и Маги Халваджиян със семействата си, Васил Василев-Зуека и Юлиан Вергов, писа "Уикенд".




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !